Cercul cocalarilor se extinde…. din pacate

La specificarea cuiva si datorita indignarii ce nu imi da pace, am hotarat ca ar fi bine sa deschid un astfel de subiect. Intrebari fara raspuns pe aceasta tema sunt multe dar cred ca analizand vocabularul/personalitatea ce reies datorita acestui stil muzical aparut recent, v-om putea afla „intunecatele mistere”.:))

Dar intrebarea principala care se formeaza in jurul acestei teme este urmatoarea: Oare din ce cauza cat mai multe persoane sunt atrase de versurile simple/banale care nu incearca sa iasa din normal? Toate acele cantecele fara sens „bucura” sufletul celor naivi care nu stiu ca de fapt rimele si cuvintele din manele duc la o stare de incultura acuta grava. 😀 Desi unii dintre ei isi dau seama de acest fapt, nu incearca sa renunte la acest obicei vicios si chiar reusesc sa insufle si altor persoane ideea de a asculta manele.

Cercul manelistilor fanatici s-a marit in ultima perioada si nimeni nu incearca sa opreasca aceasta crestere periculoasa. 🙂 Dar lucrul cel mai grav este ca in unele familii parintii asculta la randul lor manele. Si… stiti cum se spune. Copilul face ce vede. Deci in majoritatea cazurilor se agraveaza si datorita educatiei primite acasa. Un om matur ( parintele ) trebuie sa constientizeze ca manelele nu ii aduc niciun beneficiu, atat lui cat si copilului care va creste intr-un mediu nepotrivit varstei dar si cultura ii va fi afectata.

Unii dintre copii/adolescenti sunt constienti ca manelele nu ii ajuta cu nimic, dar altii cred ca din aceste asa spuse melodii au ce invata. Si grav mai este si faptul ca pe strada/la plimbare/in parc, in momentele in care vrei sa scapi de stres, si sa ai parte de putina liniste, de la fiecare colt apare cate o persoana „smechera” care si-a luat telefon de ultima generatie, ca deh, asa e la moda. Si de ce sa-l foloseasca in alte scopuri? Nuu, telefonul trebuie sa fie ticsit cu manele si poze cu inteligentul  incultul Guta etc.

So, asa arata Romania in ziua de azi. La fiecare pas cate un manelist iti strica ziua si polueaza fonic cu sunetul oripilant al acelor melodii cu subiecte comune fara inteles, incalcite si compuse de cineva cu un IQ mai mic de 4. 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s