Si Politia Romana poate gresi!

Hehe, nu ma mai mira nimic in Romania. Nimic! Facem din cal armasar cand vedem un copil agramat care terminand si el 5 clase abia silabiseste un text sau cand un pusti de clasa a-III-a a uitat alfabetul. Nu cred ca aici e principala problema. 😉 Azi am observat un afis care, sincer, m-a pus pe ganduri.

In acele cateva randuri scrise pe o bucata de hartie colorata pentru a iesi in evidenta, Politia Romana ne anunta alarmata ca:

„Aveti grija la hotii din din buzunare. Sunt numerosi, fara scrupule si ataca pe oricine, oricand, oriunde.”

Pai, dom’le, daca si IN buzunare dam peste hoti, inseamna ca nicaieri nu suntem in singuranta. Dar se pare ca scoala a fost un dusman pentru unii. Oh, da, am uitat ce greu e sa inveti niste reguli simple. Daca ar fi fost mai atenti la ore si la redactatul acelui pliant, ei si-ar fi dat seama ca de fapt sunt: Hoti de buzunare in orice colt al Romaniei. Restul descrierii: „Sunt numerosi, fara scrupule si ataca pe oricine, oriunde, oricand.”, seamana mai mult cu o reclama de la Raid care ne prezinta intrusii si efectul produsului lor. Na, nu pot zice nimic. Sursa de inspiratie e buna. :)) Raid. Dar greselile facute pe parcurs nu pot fi trecute cu vederea. Hmm, curios lucru, dar am verificat tooooooate buzunarele pe care le detin si… SURPRIZA! Nici un hot nu isi facea siesta acolo unde imi tin telefonul, banii etc. Deci e dovedit ca: „Hotii sunt de buzunare si nu DIN buzunare.” Politia Romana a clacat din nou… se pare. Dar nu e nimic. Stiti cum se spune: Din greseli invatam. Sper sa faca si cei de acolo la fel si sa nu ma mai „bucure” cu o noua gafa. 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s