If you were in my shoes…

Gândindu-te la o ţinută office sau o rochie de seară, trebuie să adaugi şi pantofii. Poate unora dintre noi înălţimea le impune tocuri modeste ( vezi eu ), iar celelalte profită şi optează pentru extremă. Însă când dorim să scoatem în evidenţă picioarele deja lungi, uităm de “interdicţii” şi ne dedicăm total shopping-ului.

 E bine că pantofii cu toc aparţin doar nouă, femeilor. Ei sunt cei care ne definesc, care ne oferă o anumită personalitate atunci când ne aflăm la zece cm distanţă de pământ; ei ne înalţă şi ne fac să fim mai presus decât opoziţia, adică bărbaţii. Nu au cum să nu îţi placă. Îi iubeşti din prima clipă în care îi vezi şi faci totul pentru a-i avea. Îi divinizezi atunci când îi deţii şi consideri că e o onoare să îi porţi.. Cred că fiecare pantof din magazine îşi are propriul cumpărător. Chiar dacă sunt probaţi de diverse persoane, ei nu te trădează. Îşi modelează mărimea, forma sau culoarea pentru a nu fi luaţi. Te aşteaptă, căci ştiu că eşti cea potrivită.

Toamna, ei ne alină melancolia. Pentru zilele plăcute ale acestui sezon mă gândeam la pantofii gri de mai jos. Catifelaţi, cu un strop de eleganţă, îi putem purta cu jeansi, o fustă sau un sarafan. Când plouă, botinele negre din satin fac mersul mai plăcut printre stropi. Dacă nu dorim să pierdem ocazia, mai alegem şi pantofii mov. E o culoare plăcută, au tocuri înalte şi îi putem purta chiar şi pe la şcoală. Vrem ceva clasic? Din piele neagră, toc confortabil şi model interesant, aceşti pantofi sunt pretenţioşi, dar şi un must-have.

Alegerile mele pentru toamnă sunt puţine, dar plăcute şi interesante.

Reclame

Un gând despre “If you were in my shoes…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s