Opriţi maşina timpului!

Ori s-a stricat maneta, ori cineva a intrat în posesia maşinii timpului. Orele se derulează într-un ritm alert, minutele sunt… prea puţine, iar secundele, pff, inexistente. Pentru mine,ZIUA este echivalentă cu UN MOMENT.

Din cauza acestor aspecte suntem limitaţi de “bariera” pe care nu o putem percepe, dar care există. De ce nu suntem mai presus de timp? De ce nu îl putem controla? Astfel ar fi forţat să construiască totul în favoarea noastră, să stagneze în clipele perfecte, să se întoarcă în trecut când dorim să reparăm o greşeală majoră şi să înainteze înceeet mai mereu. O dată pe săptămână utilizăm cuvintele: “Scuze, nu am avut timp.” sau “Sunt în criză de timp.” Am constatat că repetăm frecvent întrebarea: “Cât e ceasul?” Blamăm tot ceea ce se termină cu măsurabil căci, deh, am vrea să nu mai depindem de unităţi de măsură, ci să fim îndeajuns de puternici să controlăm totul. Ar fi bine dacă aş ajunge la volanul maşinii timpului. Oare am nevoie de instrucţiuni sau carnet de conducere? Sau elementul principal este imaginaţia?

 Până atunci, însă, trebuie să ma supun minutelor care îmi coordonează fiecare moment al vieţii. Şi dacă în viitor vom fi capabili să modificăm ceva din rutină, acel “ceva” se va materializa în principalele 24 de ore.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s