Vote for Alexandra!

Continui slalomul prin politica adolescenţilor şi mă opresc la următorul candidat. Este ambiţioasă, optimistă şi adoră provocările. Poate din acest motiv este şefa clasei, cea cu procesele verbale, tabele şi cereri. Dar mai simplu de reţinut, Alexandra Rusu.

A intrat în lupta pentru funcţia de consilier în cadrul “Consiliului local al tinerilor”  din municipiul Roman, pentru a dovedi că şi vocea tinerilor trebuie ascultată. Are un dezvoltat simţ al responsabilităţii şi un caracter puternic. Nu îi lipseşte nici atitudinea de lider, pe care eu o consider un atuu.. Matematica sa impecabilă ne arată că Alexandra poate gestiona “veniturile” adolescenţilor romaşcani. Onestitatea, sociabilitatea şi altruismul sunt alte părţi din  caracterul său. Activităţile sale ca “teenager” nu sunt uitate,  aşa că timpul liber şi-l petrece în compania prietenilor , rămânându-le loială.

Dacă doreşti să afli mai multe despre ea şi proiectele sale, dar şi despre celălalt candidat, ambii colegii mei, ai o singură misiune: votează-i! Şi adolescenţii au un cuvânt important în societatea de astăzi. Însă piesa lipsă este un reprezentant.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s