Fericirea e subiectiva

    Formulăm definiții universale pentru fiecare element care ne caracterizează existența. Ne lăsăm pierduți ȋn dansul lent al cuvintelor ce fac necontenit piruete ȋn jurul nostru și uităm să oferim propriile interpretări lucrurilor care contează cu adevărat. Lăsăm obiectivismul să ȋnlocuiască treptat orice urmă de atingere personală, astfel devenind ușor de comparat, mental, cu restul. Sentimentul de generalizare ne acaparează, da… ȋnsă fericirea cine o poate ȋncadra ȋn categoria de universal?

    happiness-keep-calm-photography-quote-Favim.com-208054 Fericirea e subiectivă. Totodată e și instabilă; are nenumărate interpretări, ȋn fiecare zi altele. Este proiectată ȋn profunzimile sufletului de o privire ȋnsetată de beatitudine, de ȋmplinirea deplină și chiar de gesturi mărunte. De fapt, există moduri infinite ȋn care aceasta poate prinde rădăcini ȋn interiorul nostru.

    Fericirea este creată, dar la rândul său creează. Oferă unicitate prin căile prin care este ȋnțeleasă, definită și simțită. Dăruiește empatie, putere, liniște și schimbă diferite aspecte ale vieții. E ca un pictor, doar că pensula sa alunecă lin pe pânza albă a timpului colorând perspective și destine. Iar noi… rămânem la stadiul de autor al cărui manuscris intitulat generic “Fericirea” are nevoie de note de subsol pentru a căpăta un sens atât de personal nouă.

      Fericirea spune o poveste. Pentru ieri, pentru azi și pentru totdeauna… pentru fiecare ȋn parte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s